Projektorlampor

Projektorlampor - Köp ny projektorlampa här

Stort sortiment av projektorlampor till digitala projektorer. Här finner ni flera alternativ till er projektor när det är dags att byta projektorlampa. Använd menyn nedan för att hitta alternativen till just er projektor.
Vi uppdaterar kontinuerligt vårt stora sortiment av projektorlampor för att säkerställa att kvaliteten och priset är rätt för våra kunder. Ni är välkomna att kontakta oss för personlig service om ni behöver hjälp när det är dags att köpa ny projektorlampa. Ni når vår kundservice via telefon 018 - 444 10 22
projektorlampaprojektorlampor

1 Välj tillverkare

2 Välj projektormodell

Belys.se - Specialist på projektorlampor


Specialistbutik på nätet

Belys.se är en Svensk återförsäljare och specialist inom projektorlampor till digitala projektorer. Med huvudkontor och lager i Uppsala erbjuder vi en snabb och personlig service när ni behöver köpa projektorlampor. Kontakta oss för mer information.

Original & Kompatibla lampor

Vårt sortiment omfattar både original och kompatibla alternativ till er projektor. Vi kan till de allra flesta modeller erbjuda upp till fyra olika varianter när det är dags att byta lampa. Läs mer om våra olika lamptyper här nedan.

Stat,kommun & avtalskund

Skola, stat, kommun och avtalskunder handlar i vår webbutik mot 30 dagars faktura. Kontakta oss idag så hjälper vi er att skapa ett konto. För de verksamheter som har fler projektorer och frekvent köper lampor erbjuder vi anpassade specialpriser.

Volymrabatt

Vi erbjuder givetvis volymrabatter när ni köper fler projektorlampor. Kontakta oss via e-post så ser vi till att ta fram rätt erbjudande åt er.


Våra olika lamptyper


projektorlampa

Originallampa med originalhus

Tillverkarens originallampa och original i originalförpackning. Detta är versionen som satt i er projektor när den var ny. Det självklara valet för den som önskar komplett original. OEM (Original Equipment Manufacturer)

projektorlampa

Originallampa med hus

Ett smart alternativ där originallampan från tillverkare som Osram, Philips, Ushio och Phoenix sitter monterad i en identisk kopia av hållaren. Samma kvalitet som komplett original till ett ofta mycket vassare pris.

projektorlampa

Ersättningslampa med hus

Ett billigare alternativ där vi erbjuder en kompatibel lampa och hållare med motsvarande effekt och prestanda. Rekommenderad livslängd för denna variant är ca 70 % av originallampans brinntid. Ett bra alternativ för äldre projektorer.

projektorlampa

Lös originallampa

Vi kan till de flesta projektorerna även erbjuda den lösa originallampan från Osram, Philips, Ushio eller Phoenix. Denna monteras i den befintliga hållaren.

'

Populära modeller