Köpa projektorlampa hos Belys.se

Belys.se har sedan 2010 erbjudit det största sortimentet i Sverige av projektorlampor till digitala projektorer. Hos oss hittar ni flera olika alternativ av projektorlampor till er projektormodell när det är dags att byta lampa.

Vårt huvudkontor finns i Uppsala där vi har vår kundservice och lokala lager. Vi erbjuder snabba leveranser med Posten och DHL Express till både privatperson och företag. Vi erbjuder även förmånliga rabatter för våra storkunder som även handlar i vår webbutik mot 30 dagars faktura. Stat & kommun handlar alltid mot 30 dagars faktura. Kontakta vår kundservice för mer information.

Vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment av projektorlampor och arbetar hårt för att alltid kunna erbjuda de bästa priserna och högsta kvaliteten på våra produkter. Då marknaden är översköljd av sämre alternativ av ersättningslampor och kopior med betydligt sämre prestanda så ser vi vår kvalitetskontroll som en mycket viktig och avgörande detalj för att våra kunder ska vara trygga i att handla hos oss.


Handla hos Belys.se - Tryggt och säkert

- Kvalitet till marknadsledande pris

- Personlig service, beställ via telefon

- Säkra betalsätt

- Faktura och delbetalning via Klarna

- Rabatter vid volymköp

- Snabba leveranser med Posten & DHL Express

- Faktura 30 dagar för avtalskunder, skola, stat och kommun


Kontakta vår kundservice via e-post info@belys.se